A Lipo Lab zsírbontó injekció alkalmazható minden olyan területen zsírbontásra, ahol a diéta illetve testmozgás ellenére sem tűntek el a zsírpárnák. Pl. toka, arc, nyak, has, belső-, külső comb, térd, tarkón “zsírpúp” eltüntetésére!

Figyelem! A kezelés nem hoz azonnali eredményt! A látható eredményhez minimum 3-4 kezelés szükséges! Az injekció hatóanyaga a dezoxi-kólsav, melyet az epe normál esetben is termel a zsírbontás érdekében.

A beadott injekció károsítja a zsírsejtek sejtfalát, melyekből a kiszabaduló zsír a keringéssel a májba jut, ahol lebomlik.

A kezelést követő 3-4 napban a kezelt terület még jobban felduzzad, égő érzés, enyhe fájdalom tapasztalható. A hatóanyag lassan 1-2hét alatt fejti ki hatását, ezért az injekciók beadása között minimum 14 napnak el kell telni.

A hatás fokzható pl arcon tokaleszorító pánt illetve nyirokmasszázs alkalmazásával. A kezelés nem végezhető: terhesség, szoptatás, vérhigító pl. Syncumar szedése esetén, bármely autimmun betegség, cukorbetegség esetén szintén kontraindikált.

A kezelés után 1 hétig TILOS! Szaunázni, szolárumba, uszodába menni illetve a túlzott fizikai aktivitást kerülni kell!